Meny
 
TJENESTER
BILPLEIE

* DYPRENS AV TEKSTILER / SKINN

* INNVENDIG OG UTVENDIG VASK OG RENS AV...:

BIL / BÅT / BOBIL / MØBLER
UTVENDIG VEDLIKEHOLD -

* FASADEVASK

* TERRASSERENS OG BEIS

* TAKVASK

* RENS AV TAKRENNE
VAKTMESTERTJENESTER

* SNØRYDDING

* ISTAPPFJERNING

* FELLING AV TRÆR

* KLIPPING AV GRESS

*
 
BILPLEIE

Rengjøring og dyprens av tekstiler er ikke fokusert så mye på i Norge, som kanskje i andre land som Storbritannia og USA. Likefult blir tekstiler skitten ved bruk og disse må renses med riktig utstyr og kjemi. Vi renser biler, bobiler, båter og andre kjøretøy utvendig og innvendig. Gjennom bilpleie kan du ta vare på dine verdier og sørge for at de blir som nye.

Mange av oss har en bil som brukes omtrent hver dag. Noen ser kanskje at bilsetene over tid blir ekstremt skitne, men de færreste tenker verken over behovet eller vet hvordan man kan få setene ren og pen igjen.
Kroppsveske(svette) trenger gjennom klærne og ned i bilsetet blander seg med skitt, smuss, mat, olje og annen gammel moro som bilsetene trekker til seg. Dette danner et usunt inneklima i bilen og må fjernes.

Uten dyprens med varmt vann, bruk av riktige kjemikalier og kompetanse på området blir ikke setene ordentlig ren.

Jeg jobber i møbel- og tepperensbransjen og anbefaler sterkt til alle å få bilsetene sine renset, spesielt de som har firmabiler og drar med seg mye moro inn i bilsetene. Undertegnede sitter på kompetanse og utstyret til å få setene rene og pene og dermed dramatisk forbedre inneklimaet og estetikken i bilkupeen.

Ta kontakt i dag og få dyprens av dine bilseter til en overkommelig pris!

Jeg spesialiserer meg på rens av tekstiler men utfører også grundig vedlikehold av øvrige utvendige og innvendige overflater, som f.eks:
* grundig vask av bilens ytre
* felgrens
* dekkrens
* polering og voksing av lakk
* overflaterens innvendig av plast etc; dører, dashbord, ratt, knapper etc
* støvsuging
* rens av gulvtepper innvendig
* rens av gulvmatter
* rens av vinduer utv/inv.
* forsiktig men grundig vask av motorrom

PRISER:

* Dyprens bilseter i tekstil: 1.000kr pr. sete
* Rens og etterbehandling bilseter i SKINN ) : 500kr pr. sete
* Utvendig vask: (vask, polering, lakkforsegling) 1.000kr
* Innvendig pakkerens: (Alle bilseter, rens av tekstiltepper, overflater, støvsuging) 3.500kr
* Totalpakke utvendig / innvendig (inkl alt på listen over) : 5.000kr

Prisene er inkl. moms.
 
FASADEVASK

Vask av fasaden er en viktig og nødvendig del av vedlikeholdet, for over tid samler det seg opp støv, eksos, sopp og annen forurensning på veggene som må vekk. Vasker man huset ca 1 gang i året, trenger man ikke å male like ofte, ergo, du sparer deg selv for masse tid og ikke minst penger på sikt.

Tar man fasadevasken regelmessig sørger du for å ha en ren, pen og innbydende fasade som gjør at du føler deg stolt av å bo der.

TERRASSEVASK OG BEIS

Terrassene i Bergen under åpen himmel blir ofte full av smuss, grønske og annen forurensning. Planlegger du å beise terrassen til våren ? Da må den forbehandles, ved grundig rens og pussing av flisete treverk, før man kan begynne på beisejobben. Dette er tidkrevende og krever god timing. Etter endt vask og puss må treverket tørke tilstrekkelig før beis.

Setter du bort disse høyst viktige jobbene til oss kan du være sikker på at vi tar vare på dine verdier !
 
TAK- OG TAKRENNERENS

Takvask er en kjempeviktig, men undervurdert jobb når det kommer til vedlikeholdet av det som kalles den femte fasaden. Ikke bare er det en estetisk viktig faktor, men når det kommer til mose, smuss, løv og annet som samler seg på taket over tid, gir dette en reell fare for frostspreng når vinteren nå er på vei. Når dette så løsner så faller det ned i takrennene, som på sikt vil blokkere disse og sørge for lekkasjer og ødelagt renner.

Derfor er det viktig at rengjøring av taket og takrenner utføres, men på en HMS-vennlig måte. Varmt vann er igjen essensielt, for det hjelper på å løsne mosen, som gjerne sitter godt fast med røttene nedi den porøse taksteinen. Man kan gjerne bruke kjemikalier for å løsne mose og skitt, men varmt vann er en sikker vinner.
Uansett hvilke takløsning du har, stein, plater, shingel, etc, så må det rengjøres, og som med alt annet kreves det rett kompetanse og evne til å sette sikkerhet først.

Dette hjelper vi deg med og gir boligen din et estetisk løft og sørger for at taket ditt varer mye lenger, noe som på lang sikt sparer deg for store utlegg.
 
VAKTMESTERTJENESTER

Vi utfører vedlikeholdsarbeid som er sesongbasert. På våren og sommeren tilbyr vi bla.a gressklipping, trimming av hekk, felling av trær. Har du litt for mye vekster, trær og lignende som du skulle felt ned ? Gode grunner til å felle trær og vekster er blant annet bedre utsyn og utsikt.

Når vinteren tilbyr vi arbeid som plutselig melder seg, deriblant snørydding og istappfjerning.

Kontakt oss gjerne for befaring og gjennomføring av sesongbaserte vaktmestertjenester.